donderdag 1 april 2010

Massage-me




Er is al een tijd veel stress onder de mensen, dit komt bijvoorbeeld het werk. Daarnaast worden we ook sterk beinvloedt door de media waar we mee overspoelt worden. Door deze haastig en gestressde maatschappij hebben we steeds meer rugklachten en nekklachten.

Voorheen werden deze verholpen door allerlei verschillende soorten dure massage-behandelingen. Daarna kwamen ook er steeds meer massage-apparaten verwerkt in producten, zoals een massage-stoel op een vliegveld of in je auto. Wij hebben op dit probleem een andere oplossing gevonden, namelijk 2 massage-elementen die bestuurbaar zijn vanaf je ipod. Deze massage-elementen bevinden zich in de schouderruimte van het modieuze colbert. Je kan via de ipod de massage-apparaatjes gemakkelijk uit en aan zetten via je ipod, dus wanneer je op je werk bent wordt je 'onzichtbaar' gemasseerd, waardoor je minder rugklachten of nekklachten kan oplopen. Daarnaast is een colbert een kledingstuk wat je overal naartoe kan dragen.


Het colbert is in allerlei ontwerpen verkrijgbaar, zo komt er een herft-winter collectie en een lente-zomer collectie. Daardoor kan je lekker varieren en kan je het hele jaar door heerlijk gemasseerd worden wanneer je maar wilt.Daarnaast zijn er ook exclusievere modellen verkrijgbaar, welke zijn voorzien van decoratieve elementen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten